05 december 2014

7 trin og 5 tips

Få her 7 trin til et godt blogindlæg, og 5 tips til relevant indhold.

Jeg har lige været på konference, og jeg er stadig lidt høj. Det var nemlig årets begivenhed i Holstebro – DM14 – og jeg synes, det var godt. Jeg var godt nok på crew-holdet i år, men så heldig at få lov til at bestyre auditoriet, hvor de spor med fleste deltager holdt til.

Det var rigtig, rigtig spændende – og jeg fik straks lyst til at slå ned i to gode input, jeg fik.

Det første jeg gerne vil nævne er oplægget fra Mikkel Plæhn om Content Marketing: Skab indhold – skab kunder.. En praktisk tilgang til Content Marketing.

Mikkel havde mange gode points – blandt andet sagde han ”Godt indhold handler om at uddanne kunden til at træffe de bedste beslutninger”, og han gav 5 konkrete tips til, hvad du kan skabe indhold udfra. Dem viderebringer jeg lige her:

1. Problemer, uheld, død og ødelæggelse – hvordan kan det undgås.

2. Fordele og ulemper – ved dit produkt eksempelvis

3. Hvor meget koster det? – at bruge dit produkt, opgradere, eller andet..!

4. Sammenligninger – dit produkt mod konkurrentens, forskellige løsningsmodeller, eller andet…!

5. Anmeldelser – af forskellige relaterede produkter, ydelser, ol.

Et par points mere fra Mikkel var, at det handler om at opbygge autoritet gennem det indhold, du skaber, og at du skal være troværdig, for kunderne lugter ”bullshit” – de hader dårlig indhold.

Alt i alt synes jeg Mikkel var ret inspirerende – du kan selv tjekke Mikkel ud her.

Et andet indslag på DM14, som inspirerede mig meget, var oplægget fra Mette Will & Trine Ellegaard – også om Content Marketing: 10 geniale content værktøjer, der får kunderne til at elske dig!

Jeg elsker den slags oplæg – vi fik præsenteret 10 konkrete værktøjer, og fik samtidig Mette og Trines personlige vurderinger og score – på en scala fra 1-5 stjerner.

Fedt – blandt andet nævnte de Easel.ly til at lave infographics med – se i øvrigt hele listen over værktøjer her!

Således inspireret har jeg kombineret Mikkels 5 tips til indhold med mit eget blogindlæg 7 hurtige tips til et godt blogindlæg, og lavet en infographic – godt nok ikke med Easel.ly, men i stedet Piktochart – voila!!

Steps til et godt blogindlæg (3)

 

Del endelig dine tips og triks i kommentarfeltet.

Find ud af mere om Mette og Trine, og læse mere om DM14 her eller nedenfor – som er fra Twitter på dagen – god fornøjelse!!

Skriv et svar