09 juni 2014

Aktivitetsfeed på LinkedIn

Få noget tid siden fjernede LinkedIn det aktivitsfeed, der kunne ses på profilen lige under profilbilledet.

Nu kan du heldigvis se både dine egne og dine kontakters aktiviteter – dine egne ser du ved at trykke på pilen ud for ”rediger” (”edit”) på egen profil, og vælge ”vis seneste aktivitet”, som vis på billede.

aktiviteter

Du får således en oversigt over de seneste 14 dages aktiviteter. Det aktiviteter, der fremgår er bla. de opslag du laver, de opslag du synes om og/eller kommenterer på, og hvilke virksomheder du begynder at følge.

HUSK – du kan selv kontrollere, hvem der skal se dine aktiviteter. Det gør du ved at vælge konto og indstillinger øverst til højre (klikke på det lille profilbillede), og så under profil og privatlivsindstillinger vælge ”hvem kan se dit aktivitetsfeed, som vist nedenfor.

aktivitetsfeed

Vil du se dine kontakters aktiviteter, gør du det ved at klikke på pilen ved siden af ”send en meddelelse” (”Send a massage”) og vælg ”Vis seneste aktivitet”, som vist nedenfor.

aktivitet1led

Det er også muligt, at se de seneste aktiviteter på profiler, der er 2. eller 3. leds kontakter ved at klikke på pilen udfor ”Send xx en InMail”, som vist nedenfor:

aktivitet2led

Husk – det er kun aktiviteterne fra de seneste 14 dage LinkedIn gemmer.

Læs også: 7 gode vaner – på LinkedIn

Disclaimer: Dette indlæg er ikke skrevet i samarbejde med LinkedIn Corperation – det er udelukkende et udtryk for min egen holdning.

Jeg er ikke ”ekspert” – jeg er en superbruger, der gerne deler ud af mine erfaringer. Mit udgangspunkt er et businessabonnement. LinkedIn udvikler i hele tiden nye funktioner, som de med mellemrum tester på udvalgte. Så hvis noget af det jeg skriver, og viser ikke stemmer overens med det, du oplevere, kan forklaringen sikkert findes i ovenstående.

 

Skriv et svar