09 oktober 2012

App’s – endnu mere amok

”En app – sådan en må vi også have…” – må der være mange, der tænker, og så putter de i øvrigt hjernen i skuffen, og udvikler en app eller måske oven i købet flere….!

Jeg faldt lige over en ny, gratis app – Smagen af Danmark, der viser vej til en verden af kulinariske oplevelser gennem hele Danmark (skriver de) – ja, for det gælder altså kun Sydjylland indtil videre. Selv skriver de videre ”Udover at vise vej til alle landets gårdbutikker viser app´en vej til utallige kulinariske oplevelser. Du kan bl.a. finde vej til et gartneri, hvor man kan overnatte, til et badehotel uden værelser men med unik roomservice. Du kan finde vej til mosterier, ismejerier og meget meget mere. Og hvis du selv vil have jord under neglene eller selv plukke bær, så viser den også vej. App´en giver dig ikke kun et indblik i livet som lille fødevareproducent men også adgang til alle landets smage og unikke råvarer.”

Og så er der jo også lige Regional Madkultur Vestjylland – de har sørme også fået sig en app – en kulinarisk turistguide! Selv præsenterer de app’en således ”En kulinarisk turistguide, der guider rundt mellem de vestjyske fødevareproducenter og spisesteder med lokale råvarer og retter på menuen. Den nye app præsenterer alle medlemmerne af Regional Madkultur Vestjylland med en lille beskrivelse og viser på et kort, hvor de forskellige producenter, salgssteder og spisesteder er placeret i Vestjylland. Så med en smart phone i lommen kan både lokale og turister på farten finde rundt mellem producenter af alt fra friske, lokaldyrkede frugt og grøntsager, over vestjysk vin, kronvildt fra Klosterheden til ged, bison, friske fisk og mange flere kvalitetsprodukter. Går du efter en kulinarisk spiseoplevelse tilberedt med lokale råvarer, så lad app’en vise vej.”

Er der nogle der kan forklare mig den store forskel – er det ikke same same? Nok i virkeligheden finansieret af fuldstændig de samme offentlige kasser – der støtter den hellige danske projektkultur ”vi laver et projekt for projektets skyld”, men der er dejlig mange ben at gnave….!

Men hør lige en gang – jeg kommer aldrig til at fylde min smart phone med alle underlige app’s – måske man snart skulle begynde at undersøge, hvad der egentlig er behov for – inden man bruger mine skattekroner til endnu en app! Er jeg glad??? NEJ!

Er man nu alligevel ”app-liderlig”

Og kan man bare ikke få nok af alverdens mærkelige app’s, så kan man få let adgang til ALLE danske app’s for det beskedne beløb 6,00 kr. (den er sikkert ikke udviklet for offentlige midler) med denne app – Alle Danske Apps.

 

Det er blevet med apps, som det i tiderne morgen var med hjemmesider ” So ein ding muss wir auch haben…” – hovedet under armen – ingen mål, ingen strategi, INGEN KUNDER! Må det blive bedre….!

Læs også:

Fra App til Community

 Få dig en personlig modeagent via din smartphone

Apps amok

Skriv et svar