28 marts 2016

Fortæl en historie med et #hashtag

De små #hashtags er et fantastisk værktøj, når du vil fortælle en historie. Du kender dem sikkert allerede fra Twitter eller Instagram, og måske er du allerede flittig brugere….hvis ikke så få et par idéer her.

Fortæl en historie i billeder med et #hashtag

Har du en historie, der kan fortælles i billeder, og en Instagram-konto, kan du skabe sjov, spændende og relevant indhold på f.eks. en blog eller en hjemmeside.

For at illustrere har jeg gang i et lille projekt – et lille ”året i billeder”-projekt.

Jeg har fundet en skøn plet i hundeskoven, hvor jeg ofte lufter min hund, og her tager jeg et foto ca. hver 14. dag, som jeg deler på Instagram med blandt andet hashtagget #yearbyeve.

Jeg kan nu hente mine billeder ind i f.eks. dette blogindlæg via #hashtagget som vist nedenfor.

Det er selvfølgelig vigtig at tjekke, at det #hashtag, du vælger at bruge, ikke allerede er brugt i andre sammenhænge, og at det er relativ unik, så det ikke umiddelbart falder andre ind at bruge.

Vær OBS på, at man ikke kan have eneret på et #hashtag, dvs. andre godt kan begynde at bruge ”dit” #hashtag efter, at du er begyndt. Det kan derfor være en god idé, at have et alternativ #hashtag med allerede fra starten, hvis det er vigtig, at dine billeder ikke bliver blandet med andre.

Tips – brug evt. tjensten Iconosquare til at hente dine fotos ind i på hjemmesiden.

Læs også elsker dine kunder dig?

Skriv et svar