10 maj 2015

FOTODAGE i Viborg

For 3. år holder man fotofestival i Viborg, som en markering af Viborg som en af Danmarks førende fotobyer. Det er selvfølgelig også en profilering af Medieskolerne i Viborg, der uddanner nogle af Danmarks nye fotografer. Der sættes spot på både pressefoto, naturfoto og det kunstneriske fotografi med en række events, udstillinger, workshops og foredrag.

Egentlig blev jeg opmærksom på FOTODAGE, fordi jeg faldt over en af aktiviteterne – nemlig deres instawalk. Her har man inviteret nogle af landets bedste instagrammere på en tur rundt i Viborg og omegn, og selvfølgelig er der også adgang for helt almindelige instagrammer, der så kan få tips og tricks til hvordan man laver de bedste billeder til Instagram.

Ifølge programmet gik fototuren til Ø Bakker i Nørreådalen, og derefter til Viborg Rådhus. Ret genial at bruge Instagram til at profilere byen og den omgivelser, og det underbygges selvfølgelig med en insta-konkurrence, hvor man har mulighed for at vinde et polaroidkamera, ved at upload det bedste billede i kategorien #grønnefotodage – altså fotografens egen fortolkning af #grønnefotodage.

Nedenfor har jeg tilladt mig at vise de billeder, der er lagt op på Instagram med #hashtagget #grønnefotodage.

Læs mere om FOTODAGE i Viborg her.

Læs også Instagram – oplagt for turist- og oplevelsesbranchen.

Skriv et svar