11 december 2012

Hindsgavl og fremtidstendenser

Søde Johanne fra DLG Food sendte mig en invitation, og jeg kunne simpelthen ikke sige nej.

Invitationen var til temadag i skønne omgivelser på det smukke Hindsgavl Slot ved Middelfart. Temaet var

”Arbejd bevidst med fremtidstendenser i din forretnings- og marketingstrategi” – og få indblik i hvad detailhandlen og foodservicesektoren byder på i fremtiden, og udfordringer og muligheder.

Konkret skulle dagen byde på ny viden om fødevaretendenser, viden om hvordan man lærer at fokusere på de tendenser, som giver behov for innovation, eller som kan være en hindring for innovation og hvordan man omsætter bæredygtighed til forretning. Derudover skulle der være konkrete bud på, hvad fremtidens detailhandel og foodservicesektor byder på, og hvad det giver af udfordringer og muligheder. Bæredygtighed til forretning endte i en snedrive, så det gik vi glip af. Ellers var det en rigtig god dag som det fremgår af billederne og twitter.

 



Skriv et svar