01 maj 2014

Hotel Instagram

Vi elsker at dele, vi elsker at forevige vores oplevelser og eventyr i billeder og videoer, og dele det med vores sociale netværk – ja, og så elsker vi i det hele taget selviscenesættelsen.

Alt dette har et nyt hotel i Sydney fanget, og skabt de optimale forhold for ”dokumentations”-junkier.

Det unikke boutique 1888 Hotel i Sydney, Australien er designet med Instagram-brugere i tankerne, hvilket betyder, at alle vinkler, alle detalje, og alle dele af hotellet er værdig til et Instagram foto.

Med andre ord 1888 Hotel er stedet, hvor det hele kan komme på Instagram!

Er du så heldig, at du er en af de Instagram brugere, der har mere end 10.000 følgere, kan du ovenikøbet få et gratis ophold med overnatning på hotellet.

Hotellet har også skabt en ”Insta-Walk”, der er den ultimative spadseretur omkring hotellet og Sydney Darling Harbour med masser af muligheder for at finde smukke snaps til at gøre din egen Instagram profil endnu mere interessant.

I hotellets lobby er der etableret et ‘Selfie’ område, hvor gæsterne kan tage billeder, og tag #1888Hotel, så bliver billedet vist på hotellets billedvæg i receptionen.

Du kan også booke den perfekte Instagram-pakke kaldet “1888 Picture Perfect Hotel Package”.

Den omfatter:

• Masser af rum til at fotografere – en nat for to i en konge Deluxe værelse

• Fotogen servering – en gratis 1888 Antipasta tallerken + to glas vin

• Dele muligheder – gratis internetforbindelse

• Delevenlig start på dagen – gratis morgenmad

Alle gæster, uanset hvor mange følgere de har, har mulighed for at vinde en gratis overnatning på hotellet ved at tage det perfekte Instagram skud, og poste det med hashtag #1888Hotel.

Ifølge beskrivelsen er hotellet central beliggende tæt på Sydney Fish Market, Sydney Exhibition & Convention Center, og mange andre spændende foto-værdige steder – jeg overvejer seriøst en studietur – det må på alle måder være faglig relevant! Besøg 1888Hotels hjemmeside!

Et andet eksempel på involverende og professionel brug af Instagram er New York restauranten Comodo – læs også: Involvering via Instagram!

Jeg savner måske lige en lille detalje – at kunne se alle Instagram-billederne på hotellets hjemmesiden, men de kan så bare ses her:

Fotos fra Instagram med #1888hotel:

 

Skriv et svar