24 oktober 2013

Kan information om pension være sjov…?

pensionDet umiddelbare svar er vist NEJ, og så alligevel….! Her er i alle tilfælde et eksempel på en kampagne, hvor Danica Pension forsøger at skabe opmærksomhed gennem en test af den mentale alder.

Jeg må indrømme, jeg er også blevet nysgerrige, og har prøvet – efter at flere af mine venner på Facebook, har præsenteret deres mentale alder – og hvem har ikke lyst til at fortælle vennerne, at man er ung af sind??

Du kan hurtig klikke dig gennem en række spørgsmål om vaner, der åbenbart sige noget om din mentale alder. Og wupti – så regner programmet din mentale alder ud, og giver et par ord med på vejen… og så lige et par råd… og selvfølgelig invitationen til mere information om pension. Ret sjov, syntes jeg….!

pension2

Om det giver flere pensions kunder, skal jeg ikke kloge mig i, men det giver selskabet mulighed for helt unik forbrugerindsigt, som sikkert skal indgå i udvikling af fremtidens pensions produkter og markedsføring. Prøv selv – hvor mental ung er du?

De små spiser på Facebook

små-spiserTilbage i 2009 var jeg med i et projekt, hvor vi udviklede en Facebook applikation til brugerdreven innovation. Baggrunden for initiativet var det på daværende tidspunkt lovkravet om, at alle daginstitutioner skal tilbyde børnene et sundt frokostmåltid, og vi ønskede at inddrage forældre, børn, pædagoger og politikere i arbejdet med at finde en holdbar løsning.

De Små Spiser, som applikationen hed, blev udviklet i et samarbejde mellem Tulip Food Company, Aarhus Universitet og Alexandra Instituttet. Læs mere her.

 

Skriv et svar