27 maj 2015

Lister på Facebook

Er du ved at være træt af Facebook?

Det er jeg – godt og grundig faktisk – jeg er træt af, at jeg efterhånden aldrig får nyheder fra min venner eller fra de sider, jeg følger. I stedet får jeg en masser af sponserede opslag fra sider, der betaler sig fra at fylde min nyhedsstrøm. De opslag er jeg ret ligeglad med – jeg vil jo heller se, hvad mine venner går og laver – eller hvilke nyheder, der kommer fra de sider, jeg interesserer mig for.

Min løsning er blevet brugerdefinerede lister – på den måde kan jeg sikre mig at jeg får nyhederne fra lige præcis de personer, jeg gerne vil følge, eller opslag fra de sider, jeg gerne vil se…!

Hvis du ikke allerede har lave dine egne lister, skal jeg vise sig, hvordan du gør, så du er sikker på at få de nyheder du gerne vil have.

Det er helt enkelt – se de enkelte steps illustreret nedenfor (klik på billedet for at få det lidt stører):

  1. Når du står på din startside, har du i venstre spalte en kategori, der hedder venner, og derunder kan du se de lister, du allerede har.
  2. Klik på ”flere” og du får en fane med lister. Her klikker du så på opret en liste.
  3. Navngiv din liste, så du nemt kan huske hvad det handler om.
  4. Klik på føj venner til listen, så får du mulighed for at tilføje venner, sider eller personer du følger.
  5. Nu skal du bare klikke ind på din liste, så får du alle nyhederne fra de udvalgte personer og sider, og du undgår alt det andet. HUSK du kan altid redigere i en liste.

Så enkelt er det at blive fri for alt det, du ikke gider at se på!!

Facebooklister samlet

 

Skriv et svar