02 november 2012

Norway – here I come!

Det er et rigtig wildcard – jeg ved det, og jeg elsker det – hylder ’hvo intet vover, intet vinder’! Og nogle gange er man nødt til at tage en chance, ellers kommer man ikke videre – noget andre burde dyrke lidt mere i stedet for at hænge fast indenfor comfort zone.

Wildcard…? Jo, jeg har sagt ja til at tage med på et eksportfremstød til Norge

Turen er en del af Holstebro goes Global, og er Holstebro Kommunes vækstinitiativ, der har til formål, at hjælpe flere lokale virksomheder i gang med eksport og internationalisering. Så i uge 47 drager vi af sted –  i et fælles eksportfremstød til Norge – arrangeret i samarbejde med Den Danske Ambassade i Norge.

Pakken og målet med det fælles eksportfremstød er, at præsentere eksportmarkedet Norge, få erfaringer med eksportopstart, få udarbejdet en profil på kundeemner, få foretaget en kortlægning af mulige kundeemner på baggrund af profil, blive præsenteret for konkrete kunder/kundeemner on-site samt få kundeemner med hjem fra fremstødet.

Forberedelse til turen

Jeg har i dag haft første møde med en eksportkonsulent – den individuelle eksportforberedelse, hvor der skal udarbejdes en eksportprofil af mig, eller det er jo virksomheden, eller er det alligevel mig! Som eksportkonsulenten udtrykte det ”dejlig med en udfordring” – underforstået ’ du er ikke rigtig som de andre, og passer ikke rigtig ind i skemaet’! Næ, nej, men jeg har alligevel et klart mål med at tage med – netværk, netværk, netværk – og så et kik på den norske forbrugere, og de fedeste steder i Oslo.

Netværk – med mulige partner, der arbejder med trends, forbrugeradfærd og –involvering i Norge.

Netværk – med videnspersoner, forsker, og lignede der ved en masse om forbrugere, trends og fremtiden set med norske øjne.

Netværk – med norske virksomheder, videncentre, og lignede, der er interesseret i den danske forbrugere og involvering af dem.

Jeg glæder mig meget – til at se hvad en eksportkonsulent kan gøre for mig, til at se hvad ambassaden kan gøre for mig, og til at se, hvad jeg i det hele tage kan få for min investering.

Jeg glæder mig også til at genopfriske tidligere kontakter og andre minder.

Du vil kunne følge processen – forberedelserne, turen og resultaterne løbende – har på bloggen, på twitter https://twitter.com/2010EvaNautrup, Facebook http://www.facebook.com/#!/eva.nautrup og hvor det ellers lige falder ind.

Oslo – here I come again!

Skriv et svar