11 februar 2014

Pimp dine fotos

Er du kommet med på Instagram-bølgen, så er du sikkert også begyndt at forsyne dine fotos med diverse filtre og effekter – og ja, ens billeder bliver ret meget federe af lidt special effects.

Der findes et hav af muligheder for at pimpe dine fotos – for det første kan man allerede en del i Instagram app’en, og for det andet findes der et hav af forskellige foto-app’s – lige til at hente, og lave lidt sjov med dine billeder – collager, spændende rammer, tekster, etiketter, m.m. F.eks. FrameMagic, PicFrame, InstapicFrames, PicCells – bare for at nævne et par stykker.

Oprindelig billede af ovenstående

Oprindelig billede af ovenstående

Personlig har jeg en favorit – nemlig Snapseed.

Snapseed

logo snapseedSnapseed app’en findes til både iPhone og iPad, og så kan den hentes ned på PC’en, men indtil videre er det ikke lykkes mig at finde den til Mac Book og Android, men mon ikke det kommer før man aner??

Med Snapseed kan du virkelig få nogle rigtig spændende billeder ud af nogle billeder, der i udgangspunktet måske er lidt kedelige i farver og udtryk. Der findes et utal af muligheder for at justere og give billederne forskellige stemninger.

Ud over eksemplet ovenfor, så er der et par eksempler nedenfor, hvor jeg blandt andet har anvendt et drama filter – original billedet ses til venstre – i øvrigt har collagerne lavet med FrameMagic.

Image

Med drama ...!

Med drama …!

Waterlogue

waterlogue logoEn anden sjov app er Waterlogue, der forvandler dine fotos til malerier. Waterlogue findes indtil videre kun til iPhone og iPad. Nedenfor ses et par eksempler, hvor jeg har taget et par af mine fotos og forvandlet dem til fine malerier.

 

Du kan i øvrigt læse og se mere om Waterlogue på bloggen blog.waterlogueapp.com og på iTunes.

fotowaterlogue

Er du på Instagram, kan du overveje at følge @bubberinstragam – han ”pimper” billeder til den store guldmedalje – savner engang imellem at der følger en historie til billedet. Men super inspirerende i alle tilfælde i en periode. Han har ikke villet røbe sit værktøj, når folk spørger – måske er det Snapseed – anyway – han er meget dygtig til at fange et moment og ’pimpe’!

Nu har jeg bare nævnt to af de utrolige mange muligheder, så kender du andre spændende apps, så smid en kommentarer nedenfor, og del med vi andre 🙂

 

Skriv et svar