16 november 2014

Repost et opslag på Instagram

Instagramrepost1Der er flere forskellige måder, at reposte et opslag på Instagram. En måde er selvfølgelig at tage et billede af opslaget på din smartphone, og derefter hente det ind til et opslag på Instagram fra din fotostream.

En anden måde er at bruge en af de mange apps, hvormed man kan reposte et billede.

Jeg har her valgt at vise to af de apps, som jeg selv burger.

Den første er R&R, som finds både i en gratis, og en betalt version – man skal bruge den betalte for at undgå vandmærke.

Når du skal finde et billede at reposte, kan du selvfølgelig finde det i dit feed, men også blandt de billeder, du synes godt om, blandt dine følgeres billeder eller hos dem du følger, eller du kan søge billedet fra via #hashtags eller andre brugere (A).

Når du har fundet billedet trykker du på repost, og nu kan du så bestemme hvor vandmærket skal placeres med pilene, om det skal være et lyst eller mørkt vandmærke, eller om du overhovedet skal være der (B).

Instagramrepost2

Med InstaRepost kan du det samme, her kan du bare vælge hvor du vil finde dit billede nederst (C), og du kan også placere og bestemme vandmærket (D).

Instagramrepost3

 Når du har fundet billedet, du vil reposte trykker du på dele knappen, og så får du tre muligheder – gemme, synes om og reposte. Trykker du nu på repost, får du flere muligheder bl.a. direkte på Facebook, Twitter, Instagram og flere andre (E).

Instagramrepost4

Bruger du Instagram i din markedsføring i form af f.eks. en konkurrence, er det en god idé at få deltagerne til at sende dig bidrag/billede direkte, ved at bede dem bruge @dininstagramprofil (F). Og du kan nu reposte – husk at kreditere den der har sendt dig billedet – enten med vandmærket eller ved at nævne vedkommende med @profilnavn (G).

Instagramrepost5

Læs også: Instagram – oplagt for turist- og oplevelsesbranchenHvem ka’  Instagram? og 7 friske fif til Instagram.

Se min Instagram profil @evanautrup

Give gerne dine egne tips i kommentarer feltet!

Skriv et svar