07 november 2012

Så er vi klar….

… næsten!

Hvad har Jysk Kemi, Chrois, MCB, Eurocon Stålindustri, Just Easy Tools, Dansk And, S3 design, Atom Furniture, ASME, Rolighed-Humania, Cheval Liberte Danmark, Holstebro Kommune og jeg til fælles??

Åh jo, vi er alle snart klar til at indtage Norge, og i dag har vi været til forberedelsesmøde på Hotel Schaumburg. Vi er blevet introduceret til hinanden, vores virksomheder, og mål med deltagelse i eksportfremstødet – meget spændende – vi er ret forskellige.

Programmet er også spændende – første dag konference ved Eksportrådet ”At drive forretning i Norge”, herunder bl.a. introduktion til Norge, Norges økonomi og udfordringer, juridiske aspekter ved at drive forretning i Norge og Norge som eksportmarked. Efterfulgt af netværks buffet-middag hos Danmarks Ambassadør i Norge – med Ambassadøren til bords selvfølgelig. De næste par dage er der sammensat et individuel program for de enkelte deltager, med møder med kontakter, som ambassaden og eksportkonsulenten har fundet på baggrund af den profil, der er lavet. Jeg er meget spændt på at se mit endelige program, og hvilke kontakter de har fundet.

Det hele krydres med fælles sociale arrangementer og netværk.

For resten – ja, så har vi også fået de sædvanlige …’husk passet’, ’husk forsikring’… osv….! Så jo, vi ER klar… næsten da!

Susanne Toftegaard Hansen introducerer dagens møde!

 

Skriv et svar