17 maj 2015

Skab Micro Content med Instagram og Over

Micro Content er som navnet indikerer en kort form for indhold, hvis primære mål er at vække interesse hos dine følgere, og skabe trafik til din hjemmeside.

Der er selvfølgelig mange måder at skabe Micro Content på, men det er ofte rigtig godt at tænke i billeder eller korte videoer, og Instagram er en rigtig fin platform til at skabe Micro Content med. Instagram åbner også muligheden for at udnytte kreative følgere eller gæster, der engagerer sig i dit produkt eller brand, ved at reposte deres billeder og opdateringer.

Læs også: Repost et opslag på Instagram

Et rigtig godt værktøj til at lave interessante Instagram-posts med er Over.

Med Over kan du gøre din foto interessante med tekster og budskaber, og du kan tilføje relevant grafik, rammer, m.m. Som noget relativt nyt kan du nu også uploade dine egne png’er, så du f.eks. kan sætte dit logo på også.

17-05-2015 23-03-24
Over koster 8,- kr. i AppStore, og man får så over 30 forskellige fonts, en delt forskellige arts, og for 16,- kan du hente dine egne png’er ind og bruge dem. Der kan også tilkøbe ekstra skrifttyper og arts.

Nedenfor kan du se nogle eksempler, hvor jeg har brugt Over.

IMG_6021

IMG_5838

 

Læs mere om Micro Content i: 10 Ways To Incorporate Micro Content Into Your Social Media Strategy

 

Se også listen over andre spændende apps, der kan gøre din Instagram spændende, og hjælpe dig med at lave Micro Content.

Skriv et svar